Valentine Van der Hauwaert

Telefoon: 0474/88 96 25

Email: [email protected]

 

 

Valentine Van der Hauwaert – Coach 

 

WIE BEN IK?

Vanuit mijn passie voor mensen begeleid ik jou op een persoonlijke en warme manier. Wat drijft jou? Wat geeft jou energie? Wat heb jij nodig? Wat is jou potentieel? Ik stimuleer je tot zelfreflectie en breng je weer in contact met wat jij echt belangrijk vindt, wie jij bent en wat jij wil doen. We gaan aan de slag met jouw sterktes. Ik werk vanuit verbondenheid, respect en rotsvast geloof in jouw kracht. Sensitief, doorvoelend en met een vleugje humor zet ik je op weg, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

 

Naast mijn langdurende opleidingen en trainingen in Hoogebegaafdheid, NLP, Coaching, Stress-en Burn-outcoaching, loopbaancoaching volgde ik specialisatie-opleidingen zoals Disc®, ontwikkelingsgericht Coachen van mensen met Perfectionisme, conflictbegeleiding, studiekeuze en beroepskeuze, Enneagram, Mindfulness.

Daarnaast heb ik zowel privé, beroepsmatig als in vrijwilligerswerk al jaren ervaring met hoogsensitieve en hoogbegaafde volwassenen en kinderen.

 

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

-          Loopbaanbegeleiding

-          Hoogebegaafdheid

-          Stress- en burn-outbegeleiding

-          Perfectionismecoaching

 

AANPAK:

We starten elk traject met een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar wat kennen en kunnen we bepalen wat jouw verwachtingen zijn en wat ik jou kan bieden. Op basis van dit gesprek beslissen we samen of we het traject starten.

 

Ik ben ervan overtuigd dat een constructieve en positieve aanpak de beste aanpak is. We werken met wat er zich nu aandient bij jou. Waar sta je nu? Waar zit je nu mee? Waar wil je naar toe? Ik bied geen oplossingen, maar wel handvaten aan, inzichten en technieken om die hindernis te nemen en te groeien.  

 

CONTACTEER MIJ:

Ik ben te bereiken op +32 474 88 96 25 of [email protected]

www.peppermintcoaching.be  of Linkedin