LIES BRUYNEEL PSYCHOLOOG JONGEREN EN

JONGVOLWASSENEN

 

 

Psychodiagnostisch onderzoek (kinderen en jongeren)

 

Je kan bij mij terecht voor intelligentieonderzoek en screening inzake executieve functiesaandacht en concentratie, emotieregulatiegedragsproblemenemotionele en/of sociale problemen.

 

Een intelligentietest, inclusief het intakegesprek en een uitgebreid verslag met sterkte/zwakte analyse, kost 225 euro. Indien gewenst is een persoonlijke nabespreking van de resultaten mogelijk.

 

Op vraag van een logopedist kan een eenvoudige intelligentiebepaling gebeuren. De testafname, inclusief een verslag met de nodige gegevens voor een terugbetaling van de logopedische sessies, kost 135 euro.

 

 

Kinder/jongerencoaching

 

Als kinder- en jongerencoach luister ik in de eerste plaats naar wat het kind of de jongere (en de ouders) nodig hebben. Samen gaan we dan op zoek naar de talenten van het kind / de jongere en hoe deze ingezet kunnen worden. Ik zeg niet wat er moet gedaan worden, maar begeleid het kind / de jongere in de ontdekkingstocht van waar het naartoe wil.

 

Coaching is een kortdurende begeleiding (een 10-tal sessies) bij milde problemen. De ernst van de hulpvraag wordt ingeschat tijdens het intakegesprek. 

 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

 

Een sessie kost 60 euro en duurt 50 tot 60 minuten.

 

 

Training en Leren Leren Methode

 

In twee sessies krijgen kinderen/jongeren handvatten om de eigen manier van leren te ontdekken met een methode die aansluit bij de eigen talenten. Ervaring leert dat kinderen vaak niet weten hoe zij moeten leren.

 

Deze training is heel effectief bij visueel ingestelde kinderen en jongeren, bijvoorbeeld met dyslexie, AD(H)D, ASS, beelddenken en hoogbegaafdheid. Maar iedereen kan baat hebben bij deze gestructureerde, visuele manier van werken. Het pakt faalangstgevoelens aan, vergroot het zelfvertrouwen en geeft inzicht in de persoonlijke kwaliteiten, talenten en valkuilen.

 

Inbegrepen in de prijs:

 

Meer informatie over de methode vind je hier:

 

https://www.kindinbeeld.nl/leren-leren-methode/

 

De training kost 200 en bestaat uit een sessie van 3 uur en een sessie van 2 uur. Tijdens de eerste sessie wordt de methode aangeleerd, tijdens de tweede wordt deze verder ingeoefend met behulp van effectieve leerstof.

 

Extra begeleiding is mogelijk en kost 40 euro per sessie (1 uur).